Токуда с детска хирургия

59
Токуда с детска хирургия

Това е втората болница в страната с подобно отделение

Лекарите ще консултират и приемат деца, нуждаещи се от хирургично лечение, по НЗОК, съобщиха от болница "Токуда".

Токуда разкри Детска хирургия. Екипът от специалисти, които се грижат за децата с хирургични проблеми в Токуда Болница София, е допълнен от д-р Диана Стоянова – лекар с 15-годишен опит в Клиниката по Детска хирургия към "Пирогов".

Малките пациенти ще бъдат консултирани и лекувани по НЗОК при най-често срещаните хирургични заболявания при децата - коремни болки, ингвинална и пъпна херния, остър апендицит, дермоидални кисти в опашната област, гнойни процеси на кожата и подкожната тъкан, враснали нокти, рани и др. Така японската болницата се превръща във второто лечебно заведение в София, след Пирогов, в което има детска хирургия.

"Плановите и спешните операции на деца от 1 до 18-годишна възраст ще се извършват в условията на голяма многопрофилна болница, с отлично оборудвана база, предоставяща както възможности за необходимите изследвания и консултации с различни специалисти, така и комфорт за децата и техните родители. Не на последно място трябва да се отбележи и изключителното внимание и грижа към пациентите на един усмихнат и приветлив медицински персонал", казва д-р Диана Стоянова от сектора по Детска хирургия в Токуда.

Консултациите по Здравна каса ще се провеждат планово всеки понеделник и четвъртък от 14.30 до 17.00 часа, посочва БГНЕС.Добави коментар