Търсят помощ за бебе без уши

59
Търсят помощ за бебе без уши

Нужни са само 2000 лв.

Бебе без ушни миди е в реална опасност да не проговори, ако спешно не се предприеме операция. Малкият Бойко от Кюстендил е прецедент в практиката на медиците с новородени.

Бойко е роден преди два месеца. Нуждае се от 2000 лв., за да му бъдат имплантирани ушни миди. Бебето е първо за семейството на Мария и Сашо. Бременността на 21-годишната майка е преминала безпроблемно.

Въпреки това, детето се ражда с тежка аномалия, а пари за операция младите родители нямат. Молят за помощ, защото са създали сина си в любов и единственото, за което ги е грижа, е той да расте здрав и с възможност да води нормален начин на живот.

Според консултация на медици, направена непосредствено след раждането на Бойко, операцията трябва да се направи до два месеца. Срокът изтича в средата на април, а родителите са отчаяни, съобщи ТВ7.

До този момент от благотворителен концерт, организиран от приятели на семейството, са събрани 900 лв., останалите 1 100 младите родители се надяват да съберат от добри хора, готови да им помогнат в сполетялата ги беда и момченцето им да има нормален живот както другите деца.Добави коментар