Световноизвестен ортопед идва в София

178
Световноизвестен ортопед идва в София

Ортопедът д-р Чабукоглу е добре познат в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми.

Ортопедът от световна класа д-р Чабукоглу идва на 3 и 4 декември в София. Той ще ни гостува по покана на Звезделина Лютфи, управител на Медикъл Караджъ. Гостуването на д-р Дженгиз Чабукоглу ще се проведе в рамките на инициативата на компанията да предостави достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината. Именно по този повод той ще проведе двудневни, напълно безплатни консултации за български пациенти с ортопедични заболявания, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

Ортопедът д-р Чабукоглу е добре познат в родината си и в чужбина с изключителната си работа при деца с увреждания и ортопедични проблеми. Главната специалност на д-р Дженгиз Чабукоглу е именно детската ортопедия. Специалистът е един от най-добрите хирурзи в областта на ортопедичните заболявания при деца, като например детска церебрална парализа.

Всички пациенти с ортопедични заболявания желаещи да посетят безплатни консултации на д-р Чабукоглу, трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравния център.

Кой е д-р Дженгиз Чабукоглу?
Той е роден през 1969 г. в Ерзурум / Хънъс. Учил е в основно училище в Кършехир, а средното си образование завършва в гимназията в Анкара. През 1985 г. постъпва в Медицинския факултет на университета Ondokuz Mayıs и завършва през 1991 г. През 1996 г. започва работа като асистент в Медицинския факултет на Мармараския университет, катедра по ортопедия и травматология. През 2001 г. започва кариерата си в частна болница в Пендик като специалист по ортопедия и травматология. В последствие е назначен за главен лекар в същата болница и работи като специалист по ортопедия и травматология. По-късно д-р Дженгиз Чабукоглу напуска частната болница в Пендик заради специализация. От 2012 до 2018 г. работи като специалист по ортопедия и травматология в частна болница. От септември 2018 г. д-р Чабукоглу работи като специалист по ортопедия и травматология в Университетската болница в Окан.

Специалност:
Педиатрична ортопедия (детска ортопедия)
церебрална парализа
тибиална хемимилия (тибиална агенезия)
песекиноварус
развитие на дисплазия на бедрото (изкълчване на тазобедрената става)
фибуларна хемимелия
болест на Пертес
деформации
спортна ортопедия
Медицински интереси:
Лечение с Eswt
Лезии на хрущял на глезена
Проблеми с ахилесовото сухожилие
Замразено рамо
Обща ортопедия
Артроскопични операции
Разкъсване и възстановяване на менискуса
Възстановяване на предните кръстовидни връзки
Артроскопско възобновяване на ротаторна обвивка
Изкълчване на раменете
Наранявания на лигаменти
Колянна протеза
Смяна на тазобедрената става
Лакътна протеза
Раменна протеза
Протези и импланти
Терапии, които провежда д-р Чабукоглу:
Спинална и епидурална анестезия
Артроскопска хирургия
Лечение с Prp
Хормонална терапия
Операция за изкълчване на коляното
Д-р Дженгиз Чабукоглу има множество доклади и статии, публикувани в национални и международни медицински списания. Награждаван е не веднъж за експериментални изследвания. Член е на Турската асоциация по ортопедия и травматология, Съвета по обучение на турски ортопеди и травматолози, Турската детска ортопедия и Медицинската камара в Истанбул.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Дженгиз Чабукоглу в София на 3 и 4 декември 2019 трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Дженгиз Чабукоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи с които разполага пациента към момента.Добави коментар