Рецептата за здраве на Силвена Роу

198
Рецептата за здраве на Силвена Роу

Шеф Силвена Роу обясни прид бТВ, че е важно да се приемат и фибри, които се съдържат в плодовете и зеленчуците, както и в пълнозърнестите храни

Добавките с витамин D помагат за подсилване на имунната система и има проучвания, които показват, че хората с високи нива на витамин D3 прекарват по-добре CVID-19, ако се разболеят, каза шеф Силвена Роу.

Витамин K2 , цинк и магнезий са едни от най-силните добавки за подсилване на имунната система, както и ферментиралите храни, като кисело зеле и кисело мляко, с които се грижим за храносмилателната система.

Шеф Силвена Роу обясни прид бТВ, че е важно да се приемат и фибри, които се съдържат в плодовете и зеленчуците, както и в пълнозърнестите храни. Храносмилателната система е пряко свързана с имунната и трябва да е като швейцарски часовник, за да не се разболяваме, добави Роу.

Необходимо е да се ограничат и цитокиновите протеини, които се отделят от имунната система, като се пият билкови чайове. Важно е да се приемат розмарин, салвия, дафинов лист, риган, каза още шеф Силвена Роу, цитирана от вестник Стандарт.

Добави коментар