Разходка срещу ваксина

176
Разходка срещу ваксина

Българите предпочитат природата пред ваксините

Разходка сред природата е най-добрата ваксина срещу грипа през зимата, смятат голяма част от българите.

Листата на дърветата вече окапват, температурите започнаха да се понижават, а с тях идват и болестите и настинките. За да останем здрави, не трябва да забравяме топлите дрехи. Шапката и шалът са задължителните модни аксесоари през сезона. Може да избирате между забавни плетени шапки или по-елегантен модел. Важното е, че главата и ушите ви ще са на топло, съветва БГНЕС.

За да бъдете здрави, подсилите и имунната си система. Ежедневното ви меню е добре да включва плодове и зеленчуци, които са богати на витамини и преборват вирусите. Наблегнете на ябълки и грозде, които ще ви снабдят с витамин B и C и ще прочистят тялото ви от натрупаните токсини.

За съжаление, разходка из софийските улици показва, че столичани вместо плодове, обядват сандвичи и баници, но поне го правят на открито. Най-добрият начин да се преборваш с вирусите е природата, която подсилва естествения имунитет, с който всеки от на с е роден.

Темата с ваксините е доста оспорвана, особено през ноември и декември, когато плъзват тежките грипни епидемии. Повечето софиянци избягват ваксините, вярвайки, че "човек е здрав, когато води здравословен начин на живот". "Всеки трябва сам да се защитава, а не при всеки удар на природата да отвръща с хапчета", смятат по-голяма част българите.Добави коментар