Ники Илиев проговори за болестта си витилиго

467
Ники Илиев проговори за болестта си витилиго

До това се стигна след спекулации, че заболяването се е разпространило и върху лицето му

Режисьорът Ники Илиев разчувства мнозина, като проговори за болестта си витилиго. Авторът на филми като „Живи легенди“ и „Нокаут, или всичко, което тя написа“ публикува своя снимка, на която скрива с длан част от лицето си. До това се стигна след спекулации, че заболяването се е разпространило и върху лицето му.

"За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти", написа бившият модел под снимката, а феновете побързаха да засвидетелстват подкрепата си към него в секцията за коментари, посочва вестник Монитор.

Витилиго е хронично кожно заболяване, проявяващо се при по-малко от 1% от човешкото население. Симптомите му се изразяват в появата на светли петна по кожата, като болестта се провокира обикновено от емоционални фактори или физически и химически травми върху кожата при хора, предразположени към развитието му.

Междувременно към момента Илиев се е отдал на заслужена почивка, след като до скоро въртеше камерата на четвъртия си авторски филм „Завръщане“, трейлърът към който се появи на бял свят преди броени дни. Съвсем скоро ще се проведат и последните снимки на заглавието. Това ще се случи на 28 август, когато Орлин Павлов, който по традиция участва и в този филм на Илиев, ще изнесе първия плаващ концерт в Пловдив. Сред гостите на шоуто пък ще бъдат Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niki Iliev (@niki.iliev.films) onДобави коментар