МЕДИКЪЛ ТУР 2017: Безплатни консултации в Добрич на 21 септември

43
МЕДИКЪЛ ТУР 2017: Безплатни консултации в Добрич на 21 септември

„Медикъл Тур 2017“ пристига с експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, за да помогнем с информация и консултация за възможностите за диагностика и лечение в чужбина

Очаквайте ни в Добрич на 21 септември! „Медикъл Тур 2017“ пристига с експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, за да помогнем с информация и консултация за възможностите за диагностика и лечение в чужбина.

Ако живеете в Добрич или в региона и се интересувате от възможностите за диагностика или лечение извън страната, запишете си час за среща с нашите експерти. Ние ще дойдем на място, за да ни разкажете за конкретния медицински случай, ще разгледаме медицинските ви документи и ще ви запознаем с възможните медицински услуги в повече от 50 болници в 6 държави по света. При необходимост ще съдействаме за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да можете да направите информиран избор. Услугите ни са напълно безплатни за пациента.

В „Медикъл Караджъ“ знаем колко важно и отговорно е всяко решение, свързано със здравето, и сме посветили усилията си на това да осигурим достъп на българските пациенти до най-добрите специалисти и последните достижения в медицината по цял свят. Разполагаме с години опит, изградени трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, и стотици доволни пациенти, които са нашата най-голяма награда и отговорност.Сега с „Медикъл Тур 2017“ правим още една стъпка към улесняване на пациентите в търсенето на техния лекар и лечебно заведение – като отиваме на място в повечето от големите градове на страната. Ако се нуждаете от диагностика или лечение в чужбина, но не знаете откъде да започнете и към кого да се обърнете, „Медикъл Тур 2017“ може да предложи решение.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатни консултации в Добрич на 21 септември могат да се запишат на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Добави коментар