Какво казват тлъстинките в определена част на тялото?

247
Какво казват тлъстинките в определена част на тялото?

Разчитаме проблемите по сигналите на тялото

Фигурата на всяка жена е уникална и се характеризира със свои особености. Едни дами притежават апетитни форми, а други са толкова слаби, че по тялото им няма една излишна мазнинка.

Мастните отлагания могат да са разположени в различни части от тялото. Точното място е сигнал за възможен здравословен проблем.

Отстрани на тялото

Вероятно страдате от нарушена работа на щитовидната жлеза. Затова мазнините се натрупват в тези зони. За да предотвратите допълнително надебеляване, спазвайте диета, избягвайте приема на тежки метали, които се съдържат във водата от чешмата или пък пастата за зъби.

По корема

Дори слаби хора могат да се оплачат от наедряло коремче. Мазнините се трупат там при продължително излагане на силен стрес.

Ако съумеете да контролирате нервната си система, ще редуцирате мазнините по корема. 

По гърба и бедрата

Те говорят за прекалено голям интерес към тестени изделия и захар. Този тип храни изобилстват от въглехидрати. В резултат в кръвта се изработва прекалено много инсулин.

Заложете предимно на мед и плодове, щом толкова ви се яде сладко

По прасците и коленете

На подсъзнателно ниво усещате дискомфорт и тежест. Мазнините се натрупват в тази част от тялото при прекалена употреба на солени и сладки храни.

Съветваме ви да се отдавате на разтоварващи дни. Например, по един на седмица.

По вътрешната част бедрата и горната част на ръцете

Проблеми с хормоните. В тялото ви има прекалено много от женския хормон – естроген. Съветваме ви да посетите ендокринолог.Добави коментар