Как котките лекуват хората

918
Как котките лекуват хората

Имате ли у дома такъв питомец?

Котките успокояват, нормализират кръвното налягане на човека, тушират различни видове болка. Овен това тези животни притежават способността да чувстват къде в нашето тяло и в дома ни има отрицателна енергия, а след това я извличат в себе си.

Но как лекуват котките?


Ако боледувате от бронхит, вероятно котката ви има навика да ляга на гърдите ви, при радикулит – се намества до кръста ви, а по време на главоболие – ляга близо до главата ви и остава в това положение, докато не ви стане по-добре.

Не бива да се боите от домашния си любимец. Той няма да ви навреди. Цялата получена отрицателна енергия, която котките събират в себе си, те трансформират в положителна.

За да ви помогне котката, необходимо е да поддържате приятелски отношения с нея. Една дворна котка няма да реши да ви лекува. Домашната обаче е готова да се притече на помощ. Всичко зависи от вас – ако сте готови да се разделите с болката, то котката ще помогне. Ако ли не, това означава, че болестта ви устройва.

При този начин на лечение трябва да има мяра. Например от по-сериозни състояния като менингит, сепсис – трудно ще се излекувате само с помощта на котка.

Друг начин на лечение е мъркането. Така котките понижават нивото на стреса и подобряват нервната система. Честотата на звучене на котешкото мъркане е способна да лекува.

Важно е да знаете още нещо. Смята се, че колкото по-голяма е една котка, толкова по-силна енергия има тя. При кастрираните животни по-голямата част от целебните възможности се губи. Котките се справят най-добре с болести на нервна почва, а котараците с радикулита и болките в ставите.

Да отглеждат котка е препоръчително за хора, които страдат от: хипертоник, заболяване на сърцето, проблеми със стомах, бронхит, грип, пневмония, невроза, депресия и др.Добави коментар