Гръцки специалист по репродуктивна медицина идва у нас

265
Гръцки специалист по репродуктивна медицина идва у нас

Той ще даде безплатни консултации

Български двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможността да се консултират с топ специалиста от Гърция д-р Карпузис на 20 април 2019 г. в София.

Д-р Харалампос Карпузис е водещ специалист в южната ни съседка по репродуктивна медицина, лечение на инфертилитет и лапароскопски гинекологични операции. Той ще гостува у нас по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Д-р Хари Карпузис ще бъде наш гост в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.

Консултациите с д-р Карпузис са подходящи за пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина или нуждаещи се от второ мнение относно проблема си.

Медицинска група Pelargos и ние, Медикъл Караджъ, сме подели инициатива да подарим „50 процента отстъпка на една българска двойка за донорска програма в Гърция“, за всички наши последователи във фейсбук. Самото теглене на печелившата двойка ще е само ден преди пристигането на д-р Карпузис в София на 20 април 2019г., т.е. на 19 април 2019г.

Кой е д-р Харалампос Карпузис?

Д-р Карпузис е основател и научен директор на Pelargos IVF – уникална по рода си група от медицински специалисти. Те предлагат холистичен подход в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми, включително с донорски материал и сурогатно майчинство. Преди да се завърне в родината си през 2013 г., д-р Карпузис е специализирал и работил в едни от най-натоварените болници в Лондон, Великобритания. Сертифициран е от British Fertility Society и от British Society of Colposcopies and Cervical pathology. Твърди, че в работата си следва международно възприетите принципи, но не се бои да прилага иновативни протоколи в трудни случаи.

Цялостен подход при лечение на безплодие

На гръцки език Pelargos означава „щъркел“, затова и от екипа на Pelargos IVF вярват, че този символ на сбъднатата мечта за бебе им помага да постигнат високата успеваемост, с която се гордеят. Oсвен това разчитат на персонален подход, внимание и иновативни методи. Предлагат индивидуални консултации и IVF/ICSI/IMSI лечение, което може да се комбинира с PGS/PGD тестове.

Повече за медицинска група Pelargos и всички възможности, който предлага, може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/kplus_page/pelargos-ivf

Освен главния консултант д-р Карпузис, който е известен АГ-специалист в Атина, екипът включва:

  • хематолог

  • ендокринолог

  • уролог

  • дерматолог

  • психолог

  • диетолог

  • и дори специалист по йога и шиацу

Всички те работят заедно за осигуряване на холистична грижа, като същевременно си партнират с три от най-успешните инвитро центъра в Атина. Така всяка двойка може да избере мястото за провеждане на лечението според особеностите на случая и бюджета си.

Когато случаят го налага, двойките могат да се възползват от донорските програми. Те се изпълняват по международни протоколи и стандарти, с успеваемост 75-85%.

Инвитро оплождане в Гърция – защо „ДА“?

Гърция е географски близка и позната страна, която същевременно предлага качествени медицински услуги на разумни цени. За много двойки възможността да получат търсеното лечение в държава от ЕС представлява допълнителна сигурност и предимство. Няма листи на чакащи за донорски яйцеклетки, а донорите са анонимни и задължително преминават пълен скрининг на здравословното си състояние. В 95% от случаите специалистите успяват да намерят подходящия донорски материал в рамките на един месец. Важно е, че при избора се вземат предвид както физическите характеристики на реципиента, така и особеностите на характера, образование, социален статус и др.

Не на последно място медицинска група Pelargos предоставя възможност за сурогатно майчинство при случаи, когато двойката не може да износи сама своето бебе.

Интересуващите се от безплатните консултации с д-р Хари Карпузис на 20 април 2019г. в София трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравен информационен център Медикъл Караджъ: 0879 977 401 или 0879 977 402.Добави коментар