Домашно лечение на кожни заболявания

286
Домашно лечение на кожни заболявания

Природната медицина предлага лек, който може да се справи с всякакви кожни заболявания

Кожните заболявания са често срещан проблем. Упорити са, трябва им точна диагноза и след това точно лечение. В противен случаи могат доста да ни изтормозят. Много често мислим, че са излекувани, а след това се появяват отново.

И постоянно се налага да купуваме скъпи препарати, с които да ги лекуваме. Освен че са скъпи, не се знае дали са подходящи, дали няма да навредят и като цяло - дали ще излекуват заболяването, пише kulinar.bg.

Природната медицина предлага лек, който може да се справи с всякакви кожни заболявания.

Вижте още: Най-големите храни-врагове на кожата

За рецептата са нужни: дъбова кора, върбова кора, листа от корен, коприва и невен

Приготвяне: От всички съставки са ви нужни по равни количества. Смесват се и от тази смес се вземат 3 с.л. Заливат се с 700 мл преварена вода. Така получената смес се оставя да престои 30 минути и след това се прецежда. От тази напитка трява да вземате 3 пъти на ден, преди хранене.

Напитката е ефективна срещу всякакви кожни заболявания. Ако все пак не искате да пиете отвара, може да мажете болните места с масло от черен кимион или масло от иглика. Въпреки че природните лечения не могат да навредят, все пак е добре да се консултирате с вашия лекар, преди да започнете.Добави коментар