Алергиите

45
Алергиите

Как да се преборите със симптомите

Бум на алергичните заболявания регистрират медици в началото на пролетта. Според алерголозите този тип заболявания се увеличават с всяка измината година и са отговор на начина ни на живот.

За да се избегнат неприятните усещания на болестта, освен целогодишна профилактика, пациентите трябва да спазват и определени правила в ежедневието, посочва Нова телевизия.

Според лекари с дългогодишна практика, алергиите разцъфват заедно с пролетта. Симптомите са идентични, провокирани от разцъфналите цветя и слънчевите лъчи.

Алерголозите съветват да се спазват определени правила в ежедневието - да не се ходи навън, да не се излиза на пикник и на разходка на места, където има много цъфнали цветя и дървета. Домовете да се проветрят в часовете, когато няма слънчево греене.

И не на последно място - веднага след прибиране всеки, който страда от някакъв вид алергия, да вземе задължително душ. По този начин ще се измият полепналите по тялото полени.

Макар и с лишаване от слънце и цветя, спазването на тези простички правила могат да ни спестят неприятното усещане да ни тече носа и да ни сълзят очите.Коментари

Коментар: 5
Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjeb'"(){}:/1zqjeb;9

Коментар: 2

1zqjeb'"(){}:/1zqjeb;9

Коментар: 1
mrusotia

V taia mrusotia, v koiato jiveem, kak niama da ima alergii


  • 1

Добави коментар