Акупресура и за децата

300
Акупресура и за децата

Идеална за възстановяване след боледуване

Консултация с педиатъра, даване на лекарства и търпение, докато детето оздравее – за много родители това не е достатъчно. Самите те искат с нещо да допринесат за по-бързото възстановяване на детето.

Такава възможност предоставя акупресурата – опростен вариант на традиционния китайски метод за лечение - акупунктура. При този метод се търсят определени точки по тялото, които леко се разтриват и по този начин енергийният поток възвръща нормалното си движение в организма, а болката отшумява.

Основната цел на акупресурата е да деблокира активните точки и да възстанови правилното протичане на енергия в цялото тяло. Преимущества на акупресурата са, че тя е безболезнена и безкръвна процедура.

Същевременно методът е лесно приложим навсякъде и по всяко време и почти няма противопоказания и ограничения - достатъчно е детето да е над 1 година. Според специалистите акупресурата дава най-добри резултати за повишаване на защитните сили на организма, за тонизиране, ободряване и укрепване на общото здравословно състояние.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
1zqjwe'"(){}:/1zqjwe;9

Коментар: 3
Коментар: 2
Коментар: 1

1zqjwe'"(){}:/1zqjwe;9


  • 1

Добави коментар