4-годишен в болница, изпил 2 чаши вино

101
4-годишен в болница, изпил 2 чаши вино

10 години по-голям батко на Сашко, но от кюстендилско село, е приет в болницата снощи към 19.30 също мъртвопиян.

4-годишен трифон-зарезанец, изпил две чаши вино е приет пиян тази нощ в болницата в Благоевград, предаде БГНЕС.

Така възрастовата граница на приетите нетрезви в Спешно-приемно отделение на болницата тази нощ бе свалена на 4 години. Малкият Сашко, носещ за бащино име това на майка си, е приет в СПО към 1.30 часа след полунощ. Най-малкият "алкохолик" е от град Симитли, на празника на Трифон Зарезан правил компания на майка си, изпивайки 2 чаши с червено вино.

Приет е в СПО, сложен е на система, прекарал нощта в отделението заедно с майка си, която отрано го захранила с вино. Тази сутрин след като малкият изтрезнял, е освободен да си ходи.

10 години по-голям батко на Сашко, но от кюстендилско село, е приет в болницата снощи към 19.30 също мъртвопиян. Седмокласникът, празнувал Светците Трифон и Валентин в Благоевград, но е от с. Пороминово, община Кочериново. След като го свестили, включвайки го на системи, той също си заминал у дома.

А какво се прави като се напият, показаха снощи батковците от с. Брежани, община Симитли. Към 20 часа снощи в заведението "При Гунди" е възникнало масово сбиване. Ляла се е кръв, но никой не е пожелал медицинска помощ. Разкървавените глави са приели стоически "любовните" или "зарезански" рани.

43-годишен от с. Бараково, също община Кочериново е приет тази нощ в СПО с прободна рана в областта на кръста. По думите на Венцислав В., тя е получена след като се сбили в селото заради куче. Блъснали го на земята и така получил прободна рана. Пострадалият се нуждаел от няколко шева, но след като дежурните му казали, че трябва да уведомят полицията, той се изнесъл с "пълна газ" от спешното отделение.Добави коментар