16 млн. за сексхапчета

37
16 млн. за сексхапчета

500 000 таблетки годишно поддържат българската мъжественост

За последните 12 месеца българите са броили над 16 млн. лв. за хапчета срещу импотентност. Това показва справката на българския офис на международната консултантска компания в областта на здравеопазването и фармацевтичната индустрия. С надежда да подобрят любовния си живот българите са погълнали над половин милион таблетки. Плавно и постоянно интересът към т.нар. инхибитори на фосфоходиестеразата тип 5, които се продават под различни търговски наименования, расте.


В момента аптеките по морето трескаво продават купища сексстимуланти, признават и от Българския фармацевтичен съюз. От фирмите производителки се кълнат, че пазарът и по света, и у нас, изглежда направо безоблачен. Както противозачатъчните или презервативите бавно, но неотменно навлязоха в бита ни, така и инхибиторите ще се продават все повече, коментират те.


Асоциацията за сексуално здраве уточнява, че между 35 и 50% от мъжете в активна възраст вече имат проблеми с ерекцията. След тридесетата година тестостеронът започва да намалява с 1% годишно.
При някои мъже това става значително по-бързо. Но освен секса процесът засяга нервната система, поради което мъжете стават нервни, раздразнителни и лесно се уморяват. Освен това паметта им отслабва и страдат от безсъние.
 Добави коментар