Звездни родители, които избраха да обучават децата си у дома

178
Звездни родители, които избраха да обучават децата си у дома

Тези звездни родители избраха да обучават децата си у дома

Тези звездни родители избраха да обучават децата си у дома, съобщава Darik News:

Уил и Джейда Смит

Уил Смит и съпругата му винаги са отворени и честни, когато става въпрос за възпитанието на децата си. Семейство Смит избират да обучават Уилоу и Джейдън у дома.Те вярват, че децата трябва да учат с разбиране, а не само да наизустяват учебния материал.

Кейти Холмс и Том Круз

Единственото дете на Кейти Холмс - Сузи Круз, е резултат от връзката й с Том Круз. В момента Сузи учи в частно училище в Манхатън, но когато родителите й все още са били заедно, те взимат решение да наемат частен учител у дома. Поради натоварения график на актьорите, те избират този вариант, за да са по-гъвкави и следователно по-спокойни.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и бившият й съпруг Брад Пит отглеждаха децата си заедно. Трудно е да си преставим как се обучават 6 хлапета от различни краища на света в домашни условия, но това е вариантът, който звездната двойка избира за образованието им. Джоли подчертава, че именно разнообразните корени на децата са причината да направят този избор. Актрисата заявява, че не иска те да учат в една и съща среда, тъй като са различни и иска да запази това многообразие.

Ема Томпсън

Ема Томпъсън прехвърля дъщеря си Гая на домашно обучение, когато момичето е на 15. Според актрисата традиционното училище не е подходящо за нейната дъщеря. Томпсън построява специална учебна сграда в двора на дома си и наема най-добрите преподаватели, за да е сигурна, че Гая ще получи това, от което има нужда.

Майим Бялик

Актрисата споделя, че според нея домашното обучение е най-правилният избор за синовете ѝ. Бялик и бившият ѝ съпруг смятат, че децата ще получат по-добро академично и социално образование в собствения си дом. Актрисата твърди, че синовете ѝ са не по-малко социализирани и умни от децата, които се обучават в традиционни условия.

Добави коментар