Звездни майки, които не кърмиха децата си

391
Звездни майки, които не кърмиха децата си

Някои от тях се отказаха съзнателно, а при други нещата не се получиха

Педиатрите казват, че няма нищо по-добро за едно бебе от майчиното мляко. Повечето млади майки са съгласни да кърмят и с всички сили се стремят да поддържат лактацията. Но не при всички се получава. Други път дори не се опитват.

Дженифър Лопес
Красавицата наскоро навърши 50 години. Тя има близнаци на 11-годишна възраст. Още преди раждането им заяви, че няма намерение да ги кърми. Това шокира част от феновете й. Лопес се защити, че самата тя не е била кърмена и сега си е жива и здрава. Освен това е прочела доста информация и смята, че е взела правилното решение.

Моли Симс
Американският топ модел и актриса казва, че е пълното изключение от правилото. Нейното дете се ражда със зъби! Поради това кърменето не било успешно. Моли се опитала, но накрая я посъветвали да се откаже.

Бийонси
Певицата е кърмила двете си деца-близнаци едва 10 седмици.

Джесика Алба
Тя притежава собствен бизнес, ориентиран към детската аудитория. Майка е на три деца. Не успява да се справи с кърменето. Най-големи шансове да успее имала при първото дете.

Анджелина Джоли
Първото си дете – Шайло, Анджелина е кърмила. Близнаците Вивиен и Никсън – не. По думите на актрисата да се кърми е два пъти по-тежко, отколкото изглежда отстрани.

Адел
По думите на Адел, ако детето й се бе родило в джунглата, то е щяло да умре от глад. Опитвала се е да нагоди процеса на кърмене, но така и не успяла.
Добави коментар