Заради фобия: Майка яде отделно от децата си

463
Заради фобия: Майка яде отделно от децата си

И така вече много години

Ейприл Грифит от град Нанитън, Англия, не може да яде заедно с децата си, тъй като се бои, че ще им предаде своите странни хранителни навици. Своята история за хранителна фобия майката разказа пред изданието Mirror.

29-годишната Ейприл от дете се храни само със сандвичи с кашкавал. Тя се е опитвала да пробва и други храни, но безуспешно. Жената се плаши от текстурата на храната, от нейния аромат и започва да се сковава от страх при допира й.

Например, когато англичанката се опитала да яде ориз, макарони или зеленчуци с размер на грахчета, започнала да повръща.

Ейприл признава: Всеки път, когато се опитват да пробвам нещо ново, започва пристъп на паника, цялото ми тяло се тресе и съм ужасно нервна. Тя отбелязва, че не й е приятно да ходи на обяд с хора, които познава от скоро, тъй като се налага всеки път да обяснява защо винаги яде сандвичи с кашкавал.

През изминалите години Ейприл не е стояла безучастно. Тя се е обръщала за помощ към специалисти в опит да се справи с фобията си. Англичанката е похарчила цяло състояние за различни сеанси. Нито един от тях обаче не е давал резултат.

Признава, че от време на време може да похапва чипс с определен вкус. Научила се е да пие портокалов сок, за да си набавя витамини. Пие всеки ден по три големи чаши.
Добави коментар