Всяка зодия има свой талисман на късмета. Кой е вашият?

6671
Всяка зодия има свой талисман на късмета. Кой е вашият?

Ако търсите подарък, ориентирайте се по нашите насоки

Знаете ли, че има конкретни предмети, които са способни да привлекат успеха в живота ви? Да. Как да разберете кой е подходящият за вас може да се ориентирате по зодията ви.

Овен
Сила и успех ще ви донесат бижута от злато, особено в квадратна форма. За да засилите максимално талисмана, добавете към бижуто елементи в жълто, оранжево и червено.

Телец
Най-силно успехът ще дойде при Телеца, ако се снабди с украшение от метал и с естествени камъни. Например медна фигура на бик.

Близнаци
Търсите подарък за човек зодия Близнаци? На него му подхождат книга, перо или маска в жълто, оранжево или зелено.

Рак
Като представител на този знак обърнете внимание на талисманите, на които са нарисувани делфини или морски костенурки. Сребърен полумесец ще ви позволи да разкриете своето вътрешно Аз.

Лъв
За този огнен знак най-удачният талисман е във вид на старинна монета или пръстен със скъпоценен камък. Висулка под формата на слънчоглед пази от нещастия.

Дева
Девата е умен и аналитичен знак. Поради това като талисман може да послужи висулка във формата на планетата Земя или фигурка на сова.Везни
Везните ще харесат всичко, което блести или е красиво. Например, висулка във формата на везни. Отличен вариант е още изделие от мед или нещо в светлосиньо или зелено.

Скорпион
Скорпионите могат да бъдат много опасни. Така че за тях талисман ще бъде изображение на оръжие или висулка, която има същата форма.

Стрелец
На този екстравагантен знак ще му подхожда не просто талисман или бижу. Успех ще им донесе фигурка във формата на бръмбар скарабей или митична птица феникс.

Козирог
Отдайте предпочитания на изделия от метал. Идеално решение са метална монета или фигура на костенурка.

Водолей
Може да привлечете успеха в живота си с нещо алуминиево или вещ, свързана с въздуха. Например фигура на самолет, птица или ангел. Цветова гама: зелено, синьо или виолетово.

Риби
На Рибите им подхожда всяко едно украшение от сребро, свързано с водата. Например, морска звезда, медуза, делфин. Цвят? Нека бъде лилав, син или виолетов.
Добави коментар