Трите навика на жените, които не дебелеят

1604
Трите навика на жените, които не дебелеят

И сред тях не са строгите диети

Има моменти, в които и гените не ни спират да направим фигурата си по-овална. В други – практикуваме вредни навици и то с години. Нека ви споделим кои са ключовите навици на жените, които винаги са в перфектна форма.

Те не смесват храната с емоциите


Храната не е начин за сваляне на стреса. Трябва да прокарате ясна граница между емоциите и физиологическите потребности. Много стрес на работното място или пък в личния живот? Започнете да се разхождате редовно, говорете с приятели, спортувайте! Храната не само не решава проблемите ви, но и добавя още.

Не бързат

От бързане има нужда само в определени ситуации. Поглъщането на храна не е една от тях. Наслаждавайте се всеки залък. Почувствайте го. Стройните хора не ядат бързо!

Не реагират остро на няколко излишни килограма

Ако някоя от стройните дами, за които ви казваме, че не дебелеят, все пак качи два-три излишни килограма, това не е повод за нея да унива. Няма проблем! Първо, това може да бъде реакция на фазата на меструалния цикъл. Второ, тя винаги може да се върне към обичайния си режим на хранене и теглото ще влезе в норма.

Какво правят склонните към пълнота? Истерия, сривове, ядат още повече, сядат на строга диета. След това идва провал. Не правете така!
Добави коментар