Три сестри бременни по едно и също време

1023
Три сестри бременни по едно и също време

Колко пъти може да ни се случи това, питат се те и решават да си устроят фотосесия

Когато Огечи Бабалола разбира, че очаква първото си дете, тя и съпругът и са на седмото небе от щастие. Радостта й става още по-голяма, когато чува, че двете й сестри, Чика и Онека, също са бременни.

26-годишната Огечи, 27-годишната Чика и 30-годишната Онека са родом от Нигерия. Те са израснали в Калифорния. Огечи и Чика чакат момченца, а Онека – своите втори близнаци, чийто пол все още не е известен.

Сестрите ще родят още тази зима. Интервалът между термините им е няколко седмици.

За мен и Чика това е първа бременност. Ние сме много щастливи за своята по-голяма сестра, която вече мина по този път с първите си деца, тя ще ни помага, казва Огечи в интервю за Yahoo Lifestyle.

Безценно е да може да се оплачеш на някого, да поплачеш с него или да се посмееш. Той те разбира, а ти него. И двамата изпитвате едно и също, допълва бременната жена.

Сестрите са решили да отбележат своята едновременна бременност с помощта на красива фотосесия, устроена на брега на океана.

Колко пъти в живота ни ще можем отново да бъдем бременни по едно и също време? Това е благословия и трябва да се съхрани за историята, казва Чика.

Добави коментар