Той все още е влюбен във вас

441
Той все още е влюбен във вас

7 признака, че партньорът ви безумно ви обича

Всички бракове с времето търпят промени. Това е напълно нормално, дори желателно. Безумната страст, която е била в началото на връзката, се трансформира в спокойно и уважително общуване. Подобни метаморфози обаче може да ни накарат да повярваме, че партньорът е охладнял към нас, дори ни е разлюбил.

Предлагаме ви 7 признака, по които може да познаете, че той все още е безумно влюбен във вас.


1/ Гледа ви в очите
Когато седи срещу вас по време на хранене, той не гледа в телефона си или встрани. Гледа ви право в очите. Изслушва всичко, което искате да му кажете.

Според изследване на психолога Зик Рубин, двойките, които са силно влюбени, се гледат един друг 75% от времето, през което са заедно. В традиционното общуване на хората визуалният контакт е 30-60%.

2/ На въпрос „Какво да правим сега? Той често отговаря „Каквото кажеш“
Този отговор лесно може да се оцени като пренебрежителен, но психологът Пол Коулман твърди, че когато един мъж е влюбен, той е по-малко въодушевен и възторжен от жената. Това се случва поради по-ниското ниво на серотонина.

Количеството серотонин, което се съдържа в тялото на жената, я кара активно да демонстрира своите чувства и емоции. Доколкото нивото на „хормона на щастието“ при мъжете е по-ниско, той не усеща такава потребност.

Когато един мъж е щастлив, той лесно се съгласява да прави това, което жената иска.

3/ Произнася името ви по време на секс
Да се наричате с миловидни имена в течение на деня е съвършено нормално. Но ако един мъж ви назовава по име по време на разгара на половия акт, то това означава, че той е напълно потопен в споделения момент и не иска да е с никой друг, освен вас, твърди американският психотерапевт Стан Таткин.

Гледа ви в очите по време на секс? Все още е луд по вас!

4/ Приятно му е с вас, дори да не правите секс
След няколко години брак е нормално либидото да не е толкова активно. Според Таткин не бива да се вълнуване от това.

При продължителните отношения страстта леко угасва, прераствайки в привързаност.

Когато партньорът е спокоен и се чувства комфортно, просто бидейки до вас, то това е следващият етап от любовната връзка, казва психологът.

5/ Съгласен е да отиде на гости, макар да не иска
На всички е позната ситуацията, когато приятели ви канят на гости, а вашият съпруг не иска да отиде. Но въпреки това го прави. Ако той не направи скандал, а просто се съгласи, вие сте обект на силната му любов!6/ Бързо приключва споровете
Още едно доказателство, че той много ви обича. Позволява ви да спечелите в спорт. Не иска да ви разстройва излишно.

7/ Той никога не използва думата с „Р“
В някои двойки често партньорите се заплашват с развод. Ако при вас и дума не става за това, то не бива да се тревожите. Любовта ви е все така силна и споделена.
Добави коментар