Това семейство има 3 дъщери, родени на 25 август, но в различни години

641
Това семейство има 3 дъщери, родени на 25 август, но в различни години

В три от последните шест години Кристин Ламърт е прекарвала 25 август в родилната зала

В три от последните шест години Кристин Ламърт е прекарвала 25 август в родилната зала.

Тя определя себе си като човек, който може да планира нещата, но нищо не могло да я подготви за начина, по който се развиват трите й бременности – три дъщери, родени през три години на една и съща дата.

Когато София - първата дъщеря на Ламърт, се ражда на 25 август 2015 г., единственият друг член на семейството, с когото тя споделя рождена дата, е домашното куче. На третия си рожден ден София посреща своята сестра Джулиана. Тази година те повтарят традицията на 25 август с раждането на тяхната сестра Миа, информира CNN .

След като Today публикува статия за семейството, Ламърт казва, че е получила много коментари, най-вече положителни, за преживяванията на други хора с рождени дати и съвпадения. Има обаче и хора, които се съмняват, че всичко това е планирано или че тя е нагласила рождените дни.

Ламърт казва, че е имало известно семейно планиране относно това кога искат да се родят децата им. Те знаели, че искат децата им да са с три години разлика. За първото смятали да е през август, защото е между големите празници.

Второто било планирано единствено да се роди три години след първото, а за третото планирали дата на раждане след 1 септември, тъй като Ламърт не искала дъщеря й да е най-малката в своя клас в училище.

Ламърт казва, че третата й бременност е била най-трудната досега.

На десетата седмица тя се заразява с COVID-19. Тя също така е диагностицирана с прееклампсия, което според нейния доктор можело да доведе до ранно раждане. Терминът й, който бил през септември 2021 г., се мести през август и така в семейството се появява още една дъщеря, която е родена на 25 август.

Три рождени дни на един ден

Дъщерите били развълнувани да посрещнат Миа и да планират рождените си дни заедно, казва Ламърт. Празненствата за рождения ден на София и Джулиана били една седмица преди рождената дата и в деня пред майка им да влезе в болница.

На 25 август пък хапвали сладолед с бабите и дядовците си в очакване на новината.Добави коментар