Топ 6 неудачни зодиакални двойки

2162
Топ 6 неудачни зодиакални двойки

Съюзите им носят само болка и страдания

В съвременния свят е сложно да откриете своята сродна душа. Самотните хора, в търсене на щастие, се хвърлят с главата напред, градят отношения с хора, които рязко не им подхождат, поради което животът им се превръща в същински ад. Кои зодиакални значи са обречени на нещастие от гледна точка на хороскопа?

Овен + Телец
Упоритостта на тези два зодиакални знака често води до непримирими скандали. Овенът просто желае да контролира всичко, докато Телецът не търпи посегателства върху свободата му. Овните се дразнят от настойчивостта. Телците пък не могат без да изяснят какъв е проблемът.

Телец + Стрелец
За Стрелеца целият живот е едно голямо приключение. Спокойните Телци на свой ред предпочитат тихата домашна атмосфера и любовното гнездо се оказва невъзможно да построяване с вечните пътешественици Стрелци.

Близнаци + Козирог
Съюзът им е катастрофа. Козирозите не са спонтанни, докато Близнаците – да. Трудно ще им е да постигнат консенсус, тъй като Близнаците и Козирозите като светоглед са диаметрално противоположни. Нито един от тези партньори няма да е доволен от компромис.

Рак + Водолей
Чувствените Раци трудно се разбират с Водолеи. Двете страстни натури са способни на искрена любов, но са свикнали да я изразяват по свой начин. Ракът има нужда от нежност и безусловна подкрепа. Водолеят пък е свикнал да гледа на всичко критично. Не следи на кого и какво говори.Лъв + Скорпион
Скорпионите не обичат да правят комплименти. Дори ако пред тях е любимият човек. Лъвовете пък искат от време на време ободряване и да видят възхита в очите на партньора. Това може да провокира емоционална изневяра. Тъй като Скорпионите са чудовищно ревниви, те не са способни да прощават подобни волности.

Дева + Стрелец
И двата знака се отнасят скептично към сериозните отношения. В същото време Девите се дразнят от жизнерадостността на Стрелците. Те мислят критично и смятат, че нищо не е вечно.
Добави коментар