Типове мъже, които винаги имат проблеми с парите

1155
Типове мъже, които винаги имат проблеми с парите

Избирайте с едно на ум

Финансовото благополучие на мъжа е една от ключовите съставки на неговата самоувереност. Сложи периоди, разбира се, при всеки има. Но съществуват няколко типа представители на мъжкия пол, при които критичните откъм финансова гледна точка периоди продължават цял живот.

Предприемач – неудачник
Той се смята за едва ли не гений, способен да генерира милион прекрасни идеи. Отказва обаче да работи каквото и да е, тъй като е под достойнството му. Смело влага спестени пари в съмнителни проекти или ги залага в стартирането на бизнес, но без да има знанията как да го развие. Постоянно измисля стартъпи за милиони.

Умен бедняк
Той има добро образование, прекрасно се справя с работата си, всестранно развит е. Живее обаче много скромно. Може да достигне големи кариерни висоти, но все не му се получава. Почивката на море или пазаруването в мола за нещо са непозволен разкош. Винаги казва, че няма пари. От детското си е слушал същите думи и сега самият той ги използва ден след ден.

Макар парите да не му стигат, не си търси по-високоплатена работа.

Мамин син
Той е мил, внимателен и търпелив. Но е привикнал да го обгрижват. Майка му, а понякога леля му или баба му, винаги се стреми да му угажда. Макар вече да е пораснал, продължава да поляга на рамото на майка си. Когато закъса за пари, иска от нея. Появата на съпругата в живота му е възможност да полегне на още едно рамо.

Играчът
Той е почитател на хазартните игри. Каквото и да прави, парите винаги са кът.

Неамбициозен
Макар и да работи, той едва свързва двата края. Няма да си поиска повишение на заплатата, дори и да има пълното право на това. Дори не иска да живее по-добре. Убеден е, че сегашното положение го устройства.Добави коментар