Тайните на 43-годишна жена, която изглежда на 19

503
Тайните на 43-годишна жена, която изглежда на 19

За да изглежда не само на 19 години, но и да подобри здравето си, тя се отказва от пушенето и започва да се храни правилно

Жителка на САЩ, която мнозина приемат за сестра на собствения й син, сподели тайната на нейната неувяхваща си красота, пише Daily Mail.

43-годишната Марсела Иглесиас от американския щат Калифорния често е бъркана със сестрата на 19-годишния си син Родриго. „Непознатите в магазините и по улиците не вярват, че съм му майка“, казва жената.

Тя призна, че е доволна да чува многобройни комплименти от непознати и казва, че изглежда млада благодарение на козметиката, съобщава вестник Стандарт.

За първи път Иглесиас се регистрира за процедури на 30-годишна възраст. След това тя преминава курс на лечение със стволови клетки, за да се отърве от мастните натрупвания по корема и краката си.

Всяка година харчи хиляди долари за лифтинг на лицето, ботокс на устните и скулите. За да изглежда не само на 19 години, но и да подобри здравето си, тя се отказва от пушенето и започва да се храни правилно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared byДобави коментар