Специалната диета на Гуен Стефани „за забременяване“

140
Специалната диета на Гуен Стефани „за забременяване“

Певицата наскоро си купи разкошно имение, вероятно иска в него да отглежда бъдещата си рожба

В чуждестранните медии излезе информация, че 49-годишната звезда има интересен подход към увеличаването на членовете на семейството.

Беловласата Гуен Стефани, която мнозина помнят заради хита й от средата на 90-те години – „Don“t speak“, сериозно се е замислила на тема раждане на дете от настоящия си приятел Блейк Шелтън.

Гуен не просто си купи наскоро разкошна къща, но и експериментира със специална „диета за бременност“, пише изданието lux.fm.

По думите на анонимен източник, за да се подготви тялото си за възможно най-скорошно зачева, 49-годишната певица яде висококалорична храна, тъй като съществува теория, че пълните жени по-лесно забременяват от слабите.

Гуен полага сериозни усилия да надебелее, допълва източникът на информацията. Той допълва, че освен диета, певицата се подготвя за ин витро оплождане. Тя много иска да има дете от настоящия си партньор.

Да припомним – Стефани има трима синове от брака си с музиканта Гавин Росдейл. Най-голямото момче е на 13 години, докато най-малкото е на 5.Добави коментар