Съвети, с които да намалите разходите за ученика

76
Съвети, с които да намалите разходите за ученика

Учебната година скоро започва, а традиционното пазаруване за учениците е в разгара си

Учебната година скоро започва, а традиционното пазаруване за учениците е в разгара си. Без значение дали детето ви е първолаче или за поредна година ще прекрачи прага на школото, подготовката за училище бърка дълбоко в родителския джоб.

Ето няколко съвета от Darik News, с които може да свиете разходите около ученика, за да може да се концентрирате само върху вълнението от училищния звънец.

Без подарък за учителката не може - заменете цветята с билки

Всички ученици ще подарят на госпожата цветя, но дали тя има място, където да сложи 20 букета? Освен това цветарските магазини вдигат цената на цветята около 15 септември. Бъдете оригинални подарете й билков букет, който сте набрали сами. Хем ще се разходите, за да съберете билки, хем ще покажете на детето си, че за добрият подарък не е задължително да се дадат много пари, този ще ви струва само разходка. А учителката ще се наслаждава на ароматен чай през зимата.Не купувайте, защото дрехите на детето ви трябва да са нови

Ученикът ви вероятно има чудесен тоалет, който е носил само веднъж на някоя сватба или по друг повод. Не бъдете консуматори, ползвайте дрехите отново, само защото е 15 септември не трябва да купувате нещо ново, ако имате вече подходящи дрехи.

Купувайте дрехи втора употреба

Дрехите втора употреба стават все по-модерни. Може да откриете официални и ежедневни дрехи, ако посетите магазин, сайт или разгледате групи, където продават частни лица. Ще спестите пари, ще дадете пример на детето си да мисли за природата.

Не персонализирайте

Персонализацията вдига цената. Разбира се, детето ви ще се радва, ако има несесер с неговото име. Но по-евтино ще ви струва, ако изберете изчистени варианти за всички дребни предмети, които трябва да купите. Известните анимационни герои, футболни отбори и други "идоли" за децата, също излизат по-скъпо, когато са брандирани на артикула, който си купувате.

Приготвяйте храната на детето вкъщи

Училищата дават храна на учениците, но не и на големите. Извън училище е пълно с опции за хапване, които обикновено струват много пари, а и не са здравословни. Пригответе нещо за хапване на детето си. По този начин ще спестите пари и ще знаете с какво се храни то.

Учебници втора употреба

По същия начин като с дрехите, можете да спестите около 50% от разходите за учебници, ако ги купите втора употреба. Попитайте по-големи деца, проверете в книжарниците. По-важно е детето ви да има желание да ги отваря, а не да има блясък по корицата.

Използвайте отново

Ако вече имате един ученик вкъщи, проверете какво може да ползвате от неговите училищни принадлежности за по-малкото ви дете. Погледнете и какво сте купували на детето за детската градина. Моливите и пастелите, които сте ползвали в детската, могат да влязат в употреба и в училище.

Коментари

Коментар: 1
Услуга скидки Замочи сайт конкурента вирусные базы

Наша фирма предлагает быстрый и эффективный вариант ликвидировать веб-сайт мошенника или конкурента. Используем прогрессивные технологии, только проверенные временем: - Уничтожаем сайты по любым ключевым запросам. - 300000-400000 спамных беклинков. - Заспамленость главного емаила организации письмами регистраций на сомнительных ресурсах - Устранение позиций веб-сайта в поисковиках по самым коммерческим ключам. - Применяется секретная уникальная методика. Это известно только нашим экспертам. Опыт работы более десяти лет. - Гарантия возврата денег в случае неудачи. - 100% отчет. - Секретность нашей работы. Никто про нашу деятельность не узнает. Стоимость услуги 6000 рублей Полная отчётность. Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard... Телегрм: @xrumers Skype: xrumer.pro WhatsApp: +7(977)536-08-36 электронка: support@xrumer.cc Только эти! А тАкож Работаем со Студиями!


  • 1

Добави коментар