Представата на Том Ханкс и Рита Уилсън за идеална вечер

225
Представата на Том Ханкс и Рита Уилсън за идеална вечер

Двойката е известна със стабилния си дългогодишен брак

След 30 години брак, холивудската двойка Том Ханкс и Рита Уилсън са все така влюбени. Дори повече от всякога. Наскоро те разкриха какво за тях представлява типичната вечер.

Ханкс се влюбва в Уилсън през 70-те години. Тогава е на 16 години и гледа „The Brady Bunch“ в къщата на свой приятел. Тогава вижда Рита Уилсън като мажоретката Пат Конуей. Казва си: „Това момиче е хубаво“.

След повече от десетилетие, двойката се среща лично по време на снимките на Bosom Buddies, в който участва Том Ханкс, а Рита Уилсън е гостуваща звезда.
Тогава стават приятели. Официално обявяват връзката си на премиерата на „Three Amigos“ през 1986 г. Две години по-късно се женят.

Днес, след три десетилетия брак, романтична комедия в стила на Нора Ефрон, две деца, преборване на рака и реализиране на десетки творчески проекти заедно, звездната двойка е все така влюбена.

Тайната? Рита и Том знаят какво представлява перфектната вечер насаме.

По време на раздаването на наградите Screen Actor Guild Awards двамата споделиха, че тя включва анцузи и добър филм на DVD.

Понякога формулата се променя, казва Уилсън пред изданието People, попитана какво представлява типичната вечер за двойката.

Ние сме щастливи да останем у дома, тъй като излизаме доста често. Наистина е приятно да си бъдеш вкъщи и да гледаш страхотен филм, казва Рита.

Том допълва: Ето как знам, че вечерта ще бъде страхотна. Когато тя каже: „Скъпи, може ли да ми сипеш едно малко мартини?“ И тогава на мига разбирам, че се очертава да бъде приятна вечер“.
Добави коментар