Покупки, които ще са ви от полза докато сте бременни и след това

140
Покупки, които ще са ви от полза докато сте бременни и след това

Много от тях ще са полезни и за останалите членове на семейството

Първата бременност запознава жената с изобилието от продукти, предназначени именно за облекчаване на 9-месечния период на износване на плода. Сред тях се намират няколко неща, които си струва да бъдат закупени, тъй като от тях ще има полза и след раждането.

1/ Възглавница за бременни
През последните месеци от бременността без нея не се спи, дори не се лежи. Приятно е дори да се седи с нея. А след раждането на детето тази възглавница ще ви помогне комфортно да се настаните по време на кърмене. Освен това заменя друг продукт – този път за бебета. Бариерата за позициониране на тялото на бебето по време на сън. Тя не му позволява да се обърне по корем.

2/ Фитбол
Той ще е полезен за гимнастиката по време на бременността, а след това и за младата майка и попорасналото дете. Ще откриете колкото много приложения има фитболът, стига да се разтърсите из интернет.

3/ Крем с ланолин
Използва се за профилактика срещу напукване на зърната на кърмещите жени. Става още за балсам за устни.

4/ Детско олио
Полезно за всички членове на семейството  в грижата за кожата и за правене на масаж. Помага в борбата със стриите.5/ Крем за зоната на пелените с цинков оксид
Тези кремове са незаменими и трябва да присъстват в домашната аптечка. Прекрасно се справят с пъпки, драскотини, натъртено и други раздразнения по кожата. Включително при бръснене!Добави коментар