Отслабване: Няколко хитринки на холивудските звезди

668
Отслабване: Няколко хитринки на холивудските звезди

Зелуегър залъгва глада с лед, а Мадона следва лунната диета

За да изглеждат добре звездите са готови на всичко. Те прибягват към различни начини: пробват всевъзможни диети, тренират по няколко пъти на ден и т.н. Решихме да ви разкрием част от хитринките, които използват. Те са ги научили по време на метода, който мнозина практикуват – „проба-грешка“. Ето какво работи за:

Дженифър Лопес: етерични масла
Популярната певица и актриса се увлича по ароматерапията. В едно интервю тя споделя, че се налага да полага усилия, за да спазва хранителното си меню. За да не бъде съблазнена от нещо извън него, тя вдишва етерично масло от грейпфрут. Смята се, че ароматът на цитруси понижава апетита.

Рене Зелуегър: кубчета лед
Актрисата в „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е намерила идеалния за себе си подход: той  ускорява метаболизма. Тя яде кубчета лед. Рене твърде, че ледът елиминира чувството за глад и залъгва стомаха, когато й се яде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Мадона: Лунна диета

Популярната певица практикува следната диета – по време на пълнолуние или новолуние в менюто й присъстват само вода и фрешове.

Меган Фокс: ябълков оцет
По време на бременността актрисата почти не качи излишни килограми. Всяка сутрин Меган на гладно е приемала чаша вода с 2 супени лъжици ябълков оцет в нея. Лекарите твърдят, че оцетът стартира организма.

Добави коментар