Ние не стареем, ние порастваме

60
Ние не стареем, ние порастваме

50-годишната Рене Зелуегър говори откровено за възрастта

Звездата от филмите за Бриджит Джоунс, американската актриса Рене Зелуегър, стана героиня в декемврийския брой на американското списание InStyle.

За новото издание 50-годишната жена се снима в ярка фотоистория, чийто автор е аржентинският моден фотограф и кинорежисьор Себастиан Фаена. Зелуегър е позирала в различни облекла от Schiaparelli Haute Couture, Fendi и MIU MIU, Dolce & Gabbana, пола от Victoria Beckham, а също така прозрачна лятна рокля Dior.

В интервю за списанието актрисата признава, че не се бои от възрастта, а също така призовава всички жени да се отнасят към остаряването като към порастване.

Това не ме безпокои, тъй като е неизбежно. Старостта е привилегия. Харесва ми да се радвам на всеки етап от живота и да присъствам в него, а не да оплаквам миналото. Не искам да пропускам нито един момент. И не казвам, че съм решила да пропускам тренировките в спортната зала, изобщо не е така. Просто искам да бъда здрава, продуктивна жена на всеки етап от живота си, а не да живея с мисли за миналото. Ние не стареем. Ние порастваме! Ние придобиваме най-ценните неща: опит и знания, изящество и проницателност, казва Зелуегър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thehollywood_reporter

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) onАктрисата споделя още защо е решила да си вземе продължителен отпуск и временно да излезе от кинобизнеса. По думите й тя винаги е умеела правилно да подрежда приоритетите си:

„Понякога е необходимо да забавиш темпото и да поработиш върху създаването на живот за себе си. Не е възможно да имаш връзка, когато излизаш от града на всеки две седмици. Приоритет ми бе запознанството с някого. Влюбването. Исках да изуча нещо ново, поради това работех в този бизнес, но в едно друго направление. Продуцирах, а също така учих. Следвах международно право. Много пътешествах. Бях известно време в Либерия. Проведох също така много време със семейството си на Източното крайбрежие“.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy FridayДобави коментар