Нещата, които Кейт Мидълтън прави за принцеса Шарлот, но не можеше за принц Джордж

612
Нещата, които Кейт Мидълтън прави за принцеса Шарлот, но не можеше за принц Джордж

Обикновено първото дете е това, което получава най-много внимание, особено при събития като първия учебен ден

Обикновено първото дете е това, което получава най-много внимание, особено при събития като първия учебен ден. Но в британското кралско семейство изглежда не е така. Принцеса Шарлот започна училище и беше удостоена с честта да бъде с двамата си родители – Уилям и Кейт. Нейният брат – принц Джордж беше само в компанията на баща си, защото по това време Кейт е бременна с принц Луи и страдаше от тежка форма на сутрешно гадене.

Но днес нещата са различни и принцеса Шарлота с нетърпение влезе в клас в училището на своето братче.

Малкият принц Луи пък със сигурност ще се радва на вниманието и на двамата си по – големи брат и сестра когато се приберат, отбелязват таблоидите.

Местните и международни медии изтъкват привързаността и грижата на Уилям и Кейт към децата им и подчертават техния здрав родителски инстинкт.

Според изданията двамата са пример за всеотдайност, защото лесно могат да наемат бавачка, която да води децата в училище, дори в първия ден, но се опитват да им предоставят възможно най-нормално детство. А това включва и включването в училищните мероприятия. Така, например само ден след раждането на Луи Кейт уважи събитие на Джордж в училището.

Така четиригодишната Шарлот става вторият престолонаследник, който прекрачва прага на частното училище "Томас" в Батъpcи, Лондон. И се очаква да предизвика не по – малко интерес от по – голямото си братче.Добави коментар