Неочаквани приключения с любимците от „ПЕС Патрул“

680
Неочаквани приключения с любимците от „ПЕС Патрул“

Миналата седмица наши репортери споделиха, че в различни квартали на София е забелязана необичайна двойка

Миналата седмица наши репортери споделиха, че в различни квартали на София е забелязана необичайна двойка – говорещи дамски кокер шпаньол, представящ се като Скай и далматинец, отговарящ на името Маршал. Двамата изпълнявали тайна мисия и организирали специални срещи с потенциални нови членове на екипа на „ПЕС патрул“.

Наши колеги направиха специално разследване, за да установят какво точно се случва и какво правят двама от любимите герои на децата от цял свят по софийските улици. Но преди това подготвиха специално досие за всеки един от тях.

Кои всъщност са смелите герои от „ПЕС патрул“?

Райдър е 10-годишно момче, което ръководи екипа. Той има решение за всяка ситуация и много познания, които му помагат да намира изход от всяка ситуация. Далматинецът Маршал е пожарникар и медик. Чейс е немска овчарка и смело и отговорно полицейско куче. Ръбъл, английският булдог, помага като строител и се предвижва с булдозер. Печели симпатиите на екипа с чувството си за хумор и любовта си към хапването.

Роки отговаря за поддържането на чистота и рециклирането, а лабрадорът Зума е воден спасител. Единственото момиче в екипа – Скай, е кокер шпаньол и се ползва със сериозен авторитет, защото е авиатор и участва в мисиите със собствения си хеликоптер. Така кутретата, предвождани от смелото момченце Райдър, никога не изоставят своите приятели и успяват да приключат успешно всяка своя мисия. Освен специални умения, те притежават достатъчно кураж и чувство за хумор, за да се справят с всички заплетени ситуации, поуките от които са много полезни за децата.

Така загадката бързо беше разплетена

Смелите кученца изпълняват сложни мисии и се справят с различни предизвикателства, благодарение на своите уникални умения и реални професии. Остроумни, с кураж, истински супер герои, малките кутрета бързо грабват вниманието и печелят сърцата на децата. И като всички смели герои взеха решението да слязат за малко от големия екран и да посетят своите верни приятели в България.

Оказа се, че са пристигнали в Lidl на 20 септември и ще продължат да патрулират в магазините на веригата до 24 октомври. Стана ясно и, че компанията поднася специална изненада за най-малките си фенове с уникална колекция релефни магнити и татуировки, вдъхновени от героите от хитовия филм „Пес патрул“.

За най-запалените фенове на „Пес патрул“, Lidl ще предлага и специален колекционерски албум, торбички за съхранение и декоративни възглавници с любимите герои, които ще могат да се закупят допълнително.

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.

Добави коментар