Най-ревнивите зодии

374
Най-ревнивите зодии

Често Скорпионите се оказват твърде токсични във връзките си

Ако искаме да намерим обяснение за ревнивостта на партньора/партньорката, понякога е достатъчно да се поинтересуваме какво казва астрологията?
Според звездите най-ревнивите зодии са:


Скорпион
Шампион по ревност – както сред мъжете, така и сред жените. Скорпионите са темпераментни и склонни към флирт. Поради това самите те подозират половинката в живота в изневери.

Развитата фантазия ги кара да изучават подборно профили в социалната мрежа. Ако някой харесва снимка или изказване на партньора/партньорката, той заслужава да бъде проучен.

Често Скорпионите се оказват твърде токсични във връзките си. Поради това неосъзнато карат партньорите си да мислят, че са непривлекателни. Нарушавайки по този начин тяхното самочувствие, те постигат желаното – държат ги при себе си.
Представителите на тази зодия имат силно развита интуиция. Ако решите да имате любовник/любовница, Скорпионът ще разбере.

Овен
Овенът не е склонен към тотален контрол, както Скорпионът. Поради това може да ви се стори, че не е ревнив. Това не е така! Той не се държи като типичен ревнивец. Не проверява пощата или пък социалните мрежи. Затова пък с лекота се разгневява. Когато открие повод за ревност, буквално губи разсъдъка си.

Козирог
Той е прагматичен, разсъдлив, надежден, наблюдателен и търпелив. Последните две качества създават проблем в отношенията му с противоположния пол. Самата перспектива за изневяра за Козирога е непоносима. До последно обаче не признава, че ревнува.

Лъв
Той обожава конкуренцията във всичките й проявления. Не се бои да съперничи с колегите в офиса за нова длъжност или пък нов партньор. Завоювайки вашето внимание, той няма да изпусне възможността да се похвали с „диаманта“, който е спечелил. Същевременно не обича околните да проявяват признаци на интерес по адрес на партньора/партньорката в живота му.

Риби
Те са творчески натури, които често имат талант за актьори, музиканти, поети или пък танцьори. Рибите-мъже винаги изпитват дефицит на адреналин. В отношенията с другия пол винаги нещо ги терзае.

Представителите на зодия Риби забравят ревността си, ако ги обградите с любов и не пускате закачливи коментари по техен адрес.
Добави коментар