Най-грижовните майки според зодията

536
Най-грижовните майки според зодията

Тя е сериозна и иска да успее във всичко - познахте ли коя зодия е?

Искате да почувствате какво е да сте майка? Да узнаете какво е да расте в корема ви живо същество, да се радвате на появата му и да го възпитавате. За мнозина всичко това е като рай на земята. Не всяка представителка на женския пол обаче, казва звездите, умее да бъде отличничка в ролята на майка. Ето какво казва зодиакът за различните зодии.

Пето място – Везни
Тази майка е достатъчно спокойна и търпелива. Възпитава детето си, без да прибягва до жестоки наказания. На детето не се забранява. Поради това съществува голяма вероятност то да израсне презадоволено и да мисли, че всичко му е позволено. Майките-Везни следва по-строго да се отнесат към възпитаването на детето.

Четвърто място – Козирог
Тя е сериозна и иска да успее във всичко – и дом да построи, и дете да отгледа, и кариера успешна да изгради. Всичко това й се удава. Такава майка е много отговорна, създава за детето си всички условия за здравословно развитие. Трябва по-спокойно да преживява дребните предизвикателства и „разбива“ строгостта си на по-малки дози, тъй като често прибягва до нея.

Трето място – Риби
Тази майка е много чувствителна и иска да възпита в детето си всички чувства на прекрасното – да обича киното, театъра, музиката, поезията и танците.

Всички майки-Риби обичат всевъзможните игри като средство за възпитаване. От време на време се връщайте от приказките в реалния живот. Иначе рискувате да възпитате неприспособено към живота дете.

Второ място – Рак
Тя е грижовна и предана. Напълно отдадена на семейството. Ще бъде винаги редом до детето. Ще направи възможното и невъзможното, за да му е комфортно на детето. Майката-Рак е желателно да намали малко опеката си.

Първо място – Телец
Именно тази майка е сред най-търпеливите, трезвомислещите и грижовните. За своето дете е готова да отдели време – и нощем, и денем. Детето й е център на Вселената. Единствен недостатък – Телецът е прекалено упорит. Понякога детето наследява тази черта и са възможни конфликтни в по-зряла възраст.
Добави коментар