Най-добрите любовници според зодиака

1068
Най-добрите любовници според зодиака

Какво казват звездите за "апетита" на съпруга ви?

Всеки се страхува по свой начин от неизвестното. Когато се запознаваш с нов партньор също. Какъв е този човек? Какъв е характерът му? Добър? Щедър? Бива ли го в леглото? На думи всички сме герои и способни на много. А на дело? Как да не бъдем разочаровани, за какво да бъдем готови?

Разказваме ви кои зодиакални знаци в леглото са буря!

Пето място
Близнаците са ярки поклонници на необичайното. Представителите на този знак не могат да устоят на експериментите и всевъзможните интимни играчки. Ако искате да пробвате нещо ново, заложете на мъж зодия Близнаци. Той ще ви изслуша без стеснение, ще е радостен да ви предложи нещо нетипично.

В леглото е готов не само да радва, но и да ви радва.

Четвърто място
Рак – той е спокоен, не обича суетата и излишните вълнение. В леглото не е склонен да проявява пламенен темперамент. Ракът обаче умее да усеща партньорката си. Максимално е нежен, внимателен. Доставя максимум удоволствие и наслада.

Трето място
Телецът обича удоволствията във всичките му проявления. Той никога няма да се откаже от вкусна вечеря, гледане на любим филм и, разбира се, качествен секс. По правило е с повишено либидо. Готов да прави секс винаги и навсякъде.

Второ място

Заслужено го получава Лъвът. Възприема секса като още един начин да се покаже в пълен блясък. И се получава. Лъвовете искат да са първи във всичко.Първо място

То е отредено на Овена. Той е напорист, страстен и неуморим. Способен е да прави секс в продължение на часове. Винаги енергичен и готов. Обича да експериментира. Превръща интимната близост не просто във физиологичен процес, а в увлекателна игра. Последната определено ще ви хареса.
Добави коментар