Най-благоприятните дни за зачеване през 2020 г.

954
Най-благоприятните дни за зачеване през 2020 г.

Използваме астрологията при планирането на семейството

Ако планирате да забременеете през новата година, възползвайте се от астрологичния календар за зачева. Той обозначава кои са периодите, когато вероятността от създаване на нов живот е по-голяма от обикновеното, пише wday.ru.

От 15 януари до 7 февруари 2020 г. – този период дава големи шансове за зачеване. Свързан е с повишена възбуда и пренебрегване на мерките за безопасен секс.

17 – 19 февруари – следващият подходящ период. Жаждата за плътски наслади тогава е голяма.

5 – 14 март е друг подходящ период за зачеване. Тогава е възможно, ако не сте обвързани, да намерите партньор в живота, с който съвсем скоро да изградите стабилна връзка.

30 март – 16 април – През този период е възможно партньорът, с който сте, да проявява особена нетърпеливост и неочаквани изблици на страст.

19 – 24 май, а след това 29 май – 7 юни – Това са два периода, когато романтичното увлечение и чувствеността отново вземат връх над разума. Ако искате да забременеете, използвайте този период. Ако ли не, бъдете внимателни.

20 август – 5 септември – две седмици, през които може да се отдадете на любовни занимания. Либидото е повишено и вероятността от забременяване е голяма.

13 – 23 октомври – още един период, когато има висок шанс да заченете.

7 – 17 ноември – през тези дни вероятността за забременяване е голяма. Възползвайте се!
Добави коментар