Метаморфозата на гардероба ви след раждането

23
Метаморфозата на гардероба ви след раждането

Някои дрехи ви стават, други са големи, трети - малки, четвърти - по-добре да скриете

Раждането на дете учи жената по много начини. Включително и по отношение на дрехите. Бременността и бебето вървят ръка за ръка с потребността напълно да се промени типичният гардероб.

1/ Количеството на вещите рязко намалява
За пазаруване време няма. Освен това и от нова покупка смисъл няма, тъй като постоянно сте заети, няма време за кой знае какъв избор на облекло – голям е рискът то да бъде изцапано и т.н. Да го погледнем и от друг ъгъл – накъде сте се запътили? Към детската площадка. Ако се доберете до търговски център, по-скоро ще купите нещо на детето, отколкото на себе си.

2/ Но пък имате много вещи с неопределен размер
Такива от преди бременността и по време на нея. Едните са ви тесни, другите – широки.

3/ Какво значение има цветът…
Когато детето ще го изцапа, намачка и т.н. Поредната локва ще бъде завоювана, а вие ще спасявате завоевателя. Детето като след маратон ще е уморено, вие ще го вдигнете на ръце.

4/ Раница вместо чанта
Раницата е къде-къде по-удобна, когато се налага да носите дрехи за смята, бутилка с вода, сухи и мокри кърпи и т.н.5/ Домашните дрехи
Предвид размера на хаоса и разрушителните процеси от страна на растящото дете, започвате да предпочитате материи, които са по-лесни за поддръжка. Кашмирът, дантелите и плюшените тъкани затворете на сигурно място за неопределено време.
Добави коментар