Майка превърна стаята на дъщеря си в Хогуъртс обител

167
Майка превърна стаята на дъщеря си в Хогуъртс обител

Всичко започнало от една от стените

Тя е декоратор и сътвори истински Хогуъртс в стаята на дъщеря си. Ако имаш майка художник, то определено ти е провървяло! Погледнете само какво е способна да сътвори тя.

Художничката Полете Прее от Нидерландия се занимава с измислянето на дизайни за детски стаи. Тя рисува картини с персонажи от приказки и анимационни филми. В профила си във Facebook е качила снимки, които провокираха възхита у хиляди хора. Най-силно у тези, които са фенове на поредицата за Хари Потър.

Един ден Прее си дава сметка, че дъщеря й Уилоу се увлича доста по книгите за малкия магьосник. Така решава да превърне стаята й в Хогуъртс обител. С кратки почивки работата върху проекта е отнел около 3 години.

Всичко започнало от една от стените. На нея Хари е нарисуван върху метла.Когато приключила със стената, Прее решила веднага да сътвори съответстваща като дизайн мебел. В антикварен магазин се сдобива със стар зелен сандък. След това намира неголям старинен шкаф в същия стил. Мантията, която виждате на снимките, е ушита специално от майката.
Гледката от „прозореца“ пък е взета от кадър от филма „Хари Потър и затворникът от Азкабан“.
Добави коментар