Майка на две деца свали 40 кг след облог със съпруга си

481
Майка на две деца свали 40 кг след облог със съпруга си

Готови ли сте да се обзаложите и вие?

Не може да се каже, че 32-годишният Тайлър внезапно спрял да обича жена си. В един момент обаче тя вече тежала 94 кг. Тук трябва да уточинм две неща. Първо, тя не е супермодел. Второ, родила му две деца. Съпругът решава да подходи състезателно. Предлага й облог след спор. Въпросът бил кой ще издържи по-дълго време без захар и при минимум въглехидрати в менюто.

След 2 седмици Тайлър отслабнал с 4,5 кг. Решава, че това му е достатъчно. Кели печели облога, тя спазва режима над година!

„Първоначално мислех, че просто ще пробвам. Не смятах да отслабвам феноменално и въобще бях уверена, че загубените килограми много бързо ще се върнат“, казва 33-годишната Кели. Сама се удивила от себе си – „Оказа се, че силата на волята ми е доста по-голяма, отколкото мислех“.

Спазвайки простите правила на диетата си, Кели бързо разбира, че до този момент е приемала повече храна, отколкото е имала нужда. Затова постепенно намалява порциите, без това да я кара да чувства глад.

Съпругът ми ме подкрепяше, което бе добре. Ако не беше той, нямаше да започна експеримента, радва се Кели.

Постепенно нисковъглехидратната диета се превърнала в пълноценна кетодиета. В менюто на Кели останали само меса, зеленчуци, ядки, сирене и кашкавал, дори сладолед – но без захар. След година кантарът показал минус 40 килограма. Свалените килограми не се върнали.

Младата майка добавя, че кетодиетата не е толкова проста, колкото изглежда. Резултатите от нея обаче така я вдъхновили, че успяла напълно да промени начина си на живот.

Моето тегло ту вървеше нагоре, ту надолу, но по-често нагоре. Сега съм във форма и се гордея от себе си, казва Кели.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 months, 40 lbs downДобави коментар