Майка измисли уникален начин да приспива дъщерите си

31
Майка измисли уникален начин да приспива дъщерите си

Разбира се, че всички останали можем да се възползваме от примера й

Всеки родител знае, че децата стават изключително ангажирани с разни техни си дела в момента, в който им кажете „Време е за лягане“. Точно в този миг идва прилив на енергия. Те искат да хапнат нещо, да попишат, да сложат куклите да спят и т.н.

Майка на близнаци, които правят същите „упражнения“ всяка вечер, измисли оригинален начин за излизане от ситуацията. Тя им купила пижами с рисунки, които светят в тъмното.

Сега, когато наближи време за сън, майката казва на децата да си облекат пижамите и да полежат на пода под лампата, за да се „заредят“ пижамите.

Размишлявате как да успокоите децата преди сън? Купете им светещи пижами. Кажете на децата, че за да се „заредят“ пижамите, трябва спокойно да полежат под лампата. Не, изобщо не изпитвам вина за това, което правя, споделя хитрата майка.

За да не се досетят децата, че пижамите се зареждат и през светлата част на деня, тя ги прибирала прилежно в шкаф. По този начин, на тъмно, вечерно време те не излъчвали светлина. Следвал ритуалът с излягането под лампата и след това гасене на лампите, за да може да се насладят момичетата на ефекта.Добави коментар