Любимият сезон на всяка зодия

935
Любимият сезон на всяка зодия

С астролози не се спори, от тях само научаваме повече за себе си

Колкото хора, толкова различни мнения. На едни им харесва зимата с нейния студ, а други не могат да си представят живота без море и слънце. Астролозите казват, че склонността да обичаме едно или друго време от годината зависи и от зодиакалния ни знак.

Овен
Обича да се разхожда и да прекарва време с приятели. Разбира се, на хубаво място. Този огнен знак обожава лятото.

Телец
Той обича есента и жълтите листа, крясъците на отлитащите птици, новите открития. За него именно есента е времето за стартиране на нови проекти.

Близнаци
Тази романтична натура обожава да скача в локвите с гумените си ботуши. С удоволствие събира кокичета. Наслаждава се на песента на идващите от юг птици. Поради това нейният сезон е пролетта.

Рак
Радост на Рака носят тихите есенни беседи в компанията на цялото семейство. Чаша топъл чай и игри с опадалите листа – това е истинско щастие.

Лъв
Разбира се, че любимият му сезон е лятото. Лъвовете обичат морския вятър!

Дева
Тя обича топлината, но и прохладата, която идва след летните дни. Поради това зимата е любимият им сезон. Най-вече заради свежестта, с която дарява тя.

Везни
Те са консервативни и праволинейни. Обичат зад прозореца да е омагьосваща атмосферата. Любимият им сезон е пролетта.

Скорпион
Колкото и да е удивително, този знак е привлечен от бурите в средата на лятото. В такава атмосфера се чувства великолепно.Стрелец
Златната есен – най-любимото време от годината за Стрелеца. Той очаква този период с нетърпение. Обича да си бъде у дома, да се скъта на топло, докато навън вали дъжд.

Козирог
Той обожава времето, когато природата се събужда от зимен сън. Нито е твърде студено, нито е прекалено топло.

Водолей
Зимата е любимият сезон на Водолея. Тогава той се чувства в хармония с природата.

Риби
Този зодиакален знак не е почитател на високите температури през лятото. Затова по душа му е късната есен.Добави коментар