Козирог, лъв и водолей в класната стая

250
Козирог, лъв и водолей в класната стая

Как се държат различните зодии в училище

Тиха натура, отличник или пък не, почитател на математиката или фен на физкултурата – до известна степен това зависи от датата на раждане. Какво казва астрологията за зодиите в клас?

Овен (21 март — 20 април)
Овните са спортен тип, активни и подвижни. Дотолкова, че ще получават забележки от учителя. Понякога са способни да седят тихо и да мълчат, докато работят над задачите. Това се случва, когато им е интересно случващото се.

Овенът е готов да подскочи, затича и да се учуди от нещо в околната среда. Ако насочите енергията му в позитивна посока, ще получите лидер, който е способен да увлече след себе си целия клас.

Телец (21 април — 21 май)
Телците ходят на училище, не за да залягат над уроците. Тяхното любимо време е голямото междучасие. Всъщност, Телецът се учи добре. Достатъчно дисциплиниран и трудолюбив е. Затова учителите ги харесват. Сред съучениците не са най-популярните.

Близнаци (22 май — 21 юни)
Близнаците попиват знанията като гъби. Учителите рядко се налага да им напомнят по два пъти новия материал. Дори Близнаците са способни да обяснят на съучениците си същността на укора. Не им се налага да зубрят. Обичат да учат нови неща. Понякога това дразни учителите, тъй като се задават много въпроси… понякога Близнаците забравят да си пишат домашните.

Рак (22 юни — 22 юли)
Те са упорити и преследват целта си. Навреме пишат домашните, подготвят реферати и доклади. Не чакат последния ден, за да свържат задачите си. Раците са умни. Не се опитвайте обаче да препишете от тях. Не дават!

Лъв (23 юли — 21 август)
Лъвовете са способни ученици. Не обичат да се напрягат. Подхождат към уроците сериозно. Често към тях се обръщат за помощ и отзивчиво я предоставят. Като роден лидер, Лъвът не може да си позволи да не знае и да не разбира. В същото време не се пренапряга да учи. Не обича напрежението. Лъвовете са общителни и популярни сред връстниците.

Дева (22 август — 23 сентември)
Те са трудолюбиви. Винаги ще намерят най-краткия и ефективен начин да решат задачите. От средните класове знаят какви искат да станат. Планират да отделят особено внимание на съответните дисциплини.

Везни (24 септември — 23 октомври)
Представителите на този знак са доста социални. Те ходят на училище не само за знания, но и за да общуват. Материала усвояват по-добре, ако има с кого да го обсъдят или от кого да се вдъхновят. Тъй като са прекалено разговорливи, това им създава пробреми в училище.

Скорпион (24 октомври — 22 ноември)
Докато не стигне до сърцевината на проблема, не се успокоява. Скорпионът трябва да знае как функционират нещата и защо. Харесва му да усвоява нова информация. Доста общителен и популярен е. Понякога учителите решават, че пред тях стои диване, а в същото време всичко знае, всичко е разбрало, търпеливо чака следващата тема.

Стрелец (23 ноември — 22 декември)
Това е един от най-любопитните ученици в клас. Той търси смисъл във всяко едно нещо. Стрелците са открити да изучават всички предмети. Най-много им харесват тези, които ги потапят в културата на други народи – история и география. Подхождат им изследователските работи, където се поощрява самостоятелното изучаване.

Козирог (23 декември — 20 януари)
Козирогът никога не е сред изоставащите ученици. Той сериозно се отнася към ученето, трудолюбив и дисциплиниран е. Учителите го ценят заради таланта и усърдието му. На практика проблем с поведението на козирога няма. Те са твърде заети, за да се занимават с глупости.

Водолей (21 януари — 19 февруари)
Водолеят се отнася творчески към всяка задача. Той обича да търси нови пътища. Винаги внимателно обмисля какво да направи. Седем пъти мери преди да отреже.

Риби (20 февруари — 19 март)
Рибите са перфекционисти. Това е тяхна огромна сила, но и слабост. Рибите се стремят да направят всичко идеално. Те щателно проверяват и хвърлят много сили и време. Поради това нерядко се пренапрягат.
Добави коментар