Косата ни през 2021 г. Пет цвята ще са на мода

289
Косата ни през 2021 г. Пет цвята ще са на мода

Кои ще са модните цветове за косата през 2021 г.?

Кои ще са модните цветове за косата през 2021 г.?

Американското списание Health интервюира топ стилисти и обяви: трендът са изненадващите и екзотични цветове на косата, съобщи РИА Новости.

На първо място са опушените нюанси, посочва вестник Стандарт. Те ще са хитът през новата година, категоричен е стилистът Оливър Адамс. "Модата за необичайни, екзотични цветове на косата ще продължи, но през 2021 г. модата ще се промени към по-сивкави, опушени нюанси, като въгленово сиво и синьо", казва стилистът.

Неговият колега Фредерик Феккай препоръчва носенето на прически с метален златист цвят през 2021 година. Това важи особено за къдравата коса, казва той.

Третата модна тенденция, според Адамс, ще бъде косата с нюанс на червено вино, по-специално тъмна череша и мерло с преход към бордо.Според Феккай момичетата с къса коса трябва да играят с платинено русото. Този класически нюанс никога не излиза от мода и може да бъде украсен с аксесоари като фиби и ленти за глава.

За дамите с по-дълга коса Адамс препоръча боядисване на балеаж, така че платинено русата да не изисква специални грижи.

На най-смелите момичета Феккай предлага лавандулова сянка.

Според него това позволява да изгладите чертите на лицето си и да привличате вниманието, особено ако сте с къса прическа.

Добави коментар