Коригирайте веднага тези грешки в интериора по фън шуй

188
Коригирайте веднага тези грешки в интериора по фън шуй

Защо? За да се наслаждавате на хармония и уют

Надали ще се намери човек, който да не иска да живее в уютен дом, в който цари пълна хармония. За целта не са малко онези сред нас, които влагат солидни финансови средства, опитвайки се да го постигнат. Ремонтират, купуват нови мебели или пък правят структурни промени.

Всяко едно от тези неща обаче може да е безсмислено, ако изначално в дома са допуснати грешки. Старата източна практика фън шуй подсказва кои са те.

Неправилно разпределение на стаите

Обърнете внимание на разположението на стаите. Под и над какво се намират те? Например, смята се, че абсолютна грешка е спалнята да се намира над гараж. Причината е, че в гаража постоянно се осъществява движение на енергия, която е ту положителна, ту отрицателна. Това влияне на дома над него.

Неправилно разположение на леглата

Леглото не бива да гледа директно към вратата или пък да e плътно до стената. Идеалното разположение е в средата на стаята, на разстояние от прозореца и от вратата.

Вратата на банята е срещу входната врата

Ако жилището е с такова планиране, то позитивната енергия Ци ще бяга от него.

Огледало срещу входната врата

Огледалата обикновено се използват като помощно средство във фън шуй декора. Но ако сложите огледало срещу входната врата, дори най-положителната енергия при влизането в дома ще се отразява и ще излиза от него.

Прекалено много цветове


Някои хора бъркат като използват твърде много цветове в стаите. Те се спират на пъстри тапети или пък боядисват стените в една и съща стая в различни цветове. Това е сериозна грешка от гледна точка на фън шуй.

Лоша грижа за стайните растения


Ако не обичате цветята, то по-добре изобщо не започвайте да се опитвате да се грижите за тях. Цвете, което умира в дома ви поради липса на грижа, убива позитивната енергия.
Добави коментар