Кейт Мидълтън за майчинството

479
Кейт Мидълтън за майчинството

Моите родители са ме научили да ценя добротата, уважението и честността, казва тя

Кейт Мидълтън е една от най-известните многодетни майки в цял свят. Заедно със съпруга си, принц Уилям, тя възпитава три деца – две момчета и едно момиче.

Макар да няма никакви финансови проблеми и да е заобиколена от куп ентусиазирани помощници, Кейт си остава майка. Нека се опитаме да научим нещо повече за емоционалния й свят и светогледа й чрез това, което е казвала през годините.

За самотата
Понякога може да се чувствате самотни, но не забравяйте, че има още много други майки, които минават през същото изпитание.

За ценностите
Моите родители са ме научили да ценя добротата, уважението и честността. Разбирам колко значими са били те за мен през целия ми живот. Да научите децата си да ценят тези три добротелеля е като да им помогнете да преуспеят в математиката и спорта.

За трудностите
Лично за мен майчинството бе полезен и прекрасен опит. Понякога се превръщаше в сериозно изпитание дори за мен, човек, който има на разположение помощта на детегледачки и гувернантки. Много майки не разполагат с такава подкрепа. Този опит е пълен със смесени емоции: радост и изтощение, любов и тревоги.

За подкрепата на близките
Преходните периоди в израстването на децата са тежки. Получавате огромна подкрепа, особено в първите дни, след това тя става по-малка. След като детето стане на една година, напълно изчезва.

За разходките на свеж въздух
Имам много приятни спомени от детството, когато прекарвах свободното си време в градината или се разхождах по улиците. Сега се старая да споделя това с децата ми.

За любовта
Прегръдките са много важни. Точно това казвам на децата си.
Добави коментар