Какво ще ни предложи „Господарката на злото 2“

238
Какво ще ни предложи „Господарката на злото 2“

Добрата новина е, че премиерата ще е още тази година

Почитателите на Анджелина Джоли са във възторг – премиерата на продължението на „Господарката на злото“ е изтеглена с половин година напред. Сега продължението на историята за красивата вълшебница може да бъде гледана още тази есен.

Ето какво знаем за лентата на този етап.

Към звездния екип са се присъедини нови актьори

Въпреки слуховете за прекъсване на кариерата, създателите на филма официално потвърдиха участието на Анджелина Джоли в „Господарката на злото 2“. Ел Фанинг също ще се върне към работата над проекта в качеството си на принцеса Аврора. Ролята на възлюбения обаче ще бъде дадена на друг актьор. Вместо Бентън Тауейтс Филип ще бъде изигран от Харис Дикинсън.

Във втората част участие ще вземе и Мишел Пфайфър. Тя ще играе ролята на кралица Ингрис.Номинираният за награда „Оскар“ Чуетел Еджиофор също ще бъде в актьорския състав. Според слуховете той ще има една от главните роли – любовника на Злодеида. Отчитайки, че в първата част вълшебница страда немалко от любовно предателство, във втората имаме шансове да видим щастливо стечение на драматичната история.

Разбира се, ще има и ред персонажи-злодеи. Например героя-антагонист в продължението на филма ще изиграе Ед Скрейн.

С продължението ще се заеме Хоакин Ронинг

Той бе режисьор на петата част на „Карибски пирати“. Сега Ронинг ще трябва да докаже уменията си в още един зрелищен филм – поне за детската аудитория.

Една от най-значимите премиери тази година

„Господарката на злото“ излезе на голям екран през 2014 г. Филмът се превърна в един от най-успешните за Дисни. Събра 758 млн. долара при бюджет за заснемане 180 млн. долара. Експертите не се съмняват, че продължението ще пожъне същия успех.
Добави коментар