Какво ни казват домашните ви навици

126
Какво ни казват домашните ви навици

Съвместните занимания с партньора са красноречиви за връзката ви

Обръщали ли сте внимание на това, как с партньора/партньорката си предпочитате да си почивате у дома? Експертът по езика на тялото – д-р Джорджина Барнет, е убедена, че този малък детайл може да разкаже за вашите отношения повече, отколкото предполагате.

Ето няколко тайни, които Барнет споделя пред изданието The Sun.

Предпочитате да седите в различни кресла
Вечерно време обикновено четете книга в креслото си, а половинката ви лежи на дивана или гледа телевизия? Това не означава, че сте отчуждени и вашите отношения се намират на ръба. Напротив, така предпочитат да почиват двойките, които имат сериозна и продължителна връзка.

Ако обаче чувствате, че това не е просто желание да се предостави лично пространство на другия, а по-скоро преднамерено действие да се минимизира физическия контакт, имате проблем. По всяка вероятност искрата между вас е започнала да угасва. Вие подсъзнателно сте на две различни пътеки.

Харесва ви да лежите на дивана, положили крака  върху коленете на партньора
Ако само в тази поза може максимално да се отпуснете след работен ден, то в отношенията ви водеща роля имате вие. Слагайки крака върху коленете на партньора, вие демонстриране доминираща позиция. Това е нито лошо, нито добро. Важното е и двете страни да се чувстват комфортно.

Вие обичате да гледате филми, хванати за ръце
Това е признак за щастлива връзка. Двойките, които седят заедно, обикновено са уверени в своите чувстват, има си доверие и са се научили да спазват личните граници.

Вие обикновено седите в противоположните краища на дивана
Тревожен знак. Съдейки по всичко, вие не сте в най-добрия период на романтичните си отношения. Обърнете внимание на краката и ръцете на любимия – ако са скръстени, то той е затворен за вас и не иска да общувате в този момент. Ситуацията може да бъде спасена от откровен разговор.

Прегръщате се… много

Не всичко е толкова мило, както ви се струва. Да, тази поза говори за това, че с партньора сте много близки, но и показва, че може да е налице неравноправие в отношенията ви. Как така? Да вземем ситуация, в която мъжът е седнал в края на дивана. Вие скромно се приближавате към него, за да се разположите в обятията му? Тези действия показват неувереност в себе си. Вие неволно търсите защита под крилото на силния партньор.

Вашият партньор обича да ви прегръща през талията
Във вашите отношения има равенство и силна връзка – както физическа, така и емоционална. Тази поза символизира хармония и единство. Предпочита се от двойки в ранния етап на връзката.
Добави коментар