Какво казва за жената месецът й на раждане?

667
Какво казва за жената месецът й на раждане?

Родените през октомври се характеризират с балансираност

Може да разшифровате характера си не само по зодиакалния знак, а и по месеца на раждане.

Януари – вие сте лидер, способен да взема сложни, но правилни решения.

Февруари – вие сте творческа натура, която се стреми да посвети живота си на това, да прави света около себе си по-красив.

Март – вие сте самата срамежливост. Рядко сте инициатор на първата стъпка в запознанствата, избягвате вечеринките и неформалното общуване като цяло. Стремите се да прекарвате време само с хора, с които ви е приятно да общувате.

Април – имате вродения дар на дипломат, лесно трупате приятелства и обичате да водите разговори, когато имате време.

Май – страдате от внезапни промени на настроението. Същевременно водите активен социален живот. Вие сте жена, която обича да пътешества и да опознава нови неща.

Юни – вие разбирате случващото се, анализирате го в реално време и може да предвиждате събития. На вас могат да имат доверие приятелите, тъй като никога няма да ги предадете.

Юли – вие сте емоционален човек, който лесно се привързва към хората. Имате вродено остроумие и се стремите към умиротвореност.

Август – вие сте практична жена, с аналитичен ум. В живота се ръководите от своите принципи и дисциплина.

Септември – вие сте надежден партньор, който притежава нежен характер. Околните неосъзнато са привлечени от вас, тъй като действате успокояващо.

Октомври – вие сте почитателка на баланса, стараете се да намерите във всичко равновесието.

Ноември – вие сте тази, която умее да прави компромиси, конфликтите ви тежат, умеете да съхранявате своята индивидуалност и не се поддавате на натиск.

Декември – вие се доверявате на инстинктите си, стремите се да обичате, заобикаля ви положителна енергия, а хората са искрено привързани към вас.
Добави коментар